Over ons 

We stellen ons voor

Mijn naam is Carin en ik werk al bijna 10 jaar in de gehandicaptenzorg. In die jaren ben ik mijn gaan oriënteren wat een cliënt leuk vind om als vrije tijd besteding kan doen. En ben 5 jaar geleden gestart met Zinteling. En themakoffer die ik kan vullen met verschillende thema’s. En zintuig prikkelende activiteiten die de belevingswereld van de cliënt kan vergroten.

Ik heb op mijn werk geleerd, hoe de cradle werkt, vind het een mooi instrument. En ben bekent met de puk en co pakket die op kinderdag verblijven worden aangeboden. Volg een gebaren challenge, elke week 10 nieuwe gebaren leren. Ben heel creatief en zoek naar oplossingen en aanpassingen zodat de handicap niet in de weg kan zitten.

En dan ben ik nu aan de beurt. Mijn naam is meneer Beer. Ik heb een heel bijzonder leven want ik ga veel op reis. Maar weet je wat ik nog leuker vind, dat ik jou kan laten mee beleven. Dus ik mag altijd mee in de themakoffer van Carin. Om een avontuur te vertellen aan de hand van een verhaal en zintuig prikkelende activiteiten.

Portfolio,

werk in uit voering.

Naast dat ik mijn thema’s zelf bedenk, en ze ook altijd in door ontwikkeling hou.

  • Wil ik zinteractie uit bouwen tot een interactieve pagina, met voorbeelden voor elk thema.
  • Ik heb een teambuilding klaar liggen voor een team’s die bewuster om willen gaan met zintuiglijke prikkels.
  • Is het mijn droom om te mogen vertellen over mijn ervaring wat zintuig prikkeling met je doet en hoe je dat in het dagelijks leven al gebruikt.

Laten we in contact komen!