Over mij

Wie ben ik?

Mijn naam is Carin en ik ben al bijna 15 jaar werkzaak in de gehandicapten zorg. Dat alle daagse dingen ook een feestje of een belevenis kunnen zijn is er in de jaren ingekropen. En een uitdaging geworden om daar meer bewust van te zijn en om andere daar bewust op te maken.

Ik leef met mijn gezin in Mijdrecht. Samen met 2 katten. Ik hou erg van creatief bezig zijn, doormiddel van kaarten maken en poppenhuis bouwen. 

Er word regelmatig dingen aan mij gevraagd als weet je dit te vinden, bestaat zo iets, kan jij dat bestellen. Of mensen beginnen met hun verhaal en dan komt er een vraag uit. Soms weet ik niet waarom mensen dingen tegen mij zeggen. Dan kan het zijn dat ik later een oplossing zie of hoor. 

Grappige feitjes

 

  • Ik hou heel erg van thee drinken. En heb ook vaak als ik ergens na toe ga een doosje met thee zakjes mee.
  • Ik ben de enige linkshandige in de familie.
  • Mijn ouders waren eerste EVN huwelijk, ik het eerste kind uit een EVN huwelijk. (ik heb zelf geen epilepsie, maar nodige ervaring)

Hier naast wat foto’s soms zeggen foto’s meer dan 1000 woorden. 

Ik ben in Australië geweest.

Ik hou van koken. (dit was een high tea voor familie)

Hier mijn poppenhuis winkel. Die verander regelmatig van thema.

Ik maak 3D kaarten, hier een voorbeeld.

Ik heb een bloemisten opleiding. Af en toe maak ik nog wat voor gelegenheden of thuis.

hartje- zinteling

Missie en visie

bloem- zinteling

Visie:

Mijn kernwaarden zijn:

  • aandacht voor de individu
  • een creatieve invulling van een thema
  • plezier maken

Missie:

Ik zie alle mensen jong en oud met of zonder een beperking als unieke personen. Allemaal hebben ze recht op een stukje ontspanning op zijn/ haar niveau. Zeker voor de mensen met een beperking of ouderen is, 1 op 1 of in kleine groepjes iets beleven heel fijn, waar  in het dagelijks leven van deze mensen weinig tijd voor is.

Het stukje “extra” waar in het dagelijks leven geen of weinig tijd voor is, dat is wat ik wil bieden in de vorm van een Zintelinguurtje. In het Zintelinguurtje zijn activiteiten aangepast  naar de geestelijke en/ of lichamelijke capaciteit van de klant en passend bij een thema. Zo word het een ontspannen, even tijd een aandacht, momentje voor jou.

Ik ga er samen met de klant mooie momenten van maken, waar we goed op terug kunnen kijken. De wens van de klant staat voorop en ik zal er binnen het kunnen van mijn bedrijf er alles aan doen om dat te realiseren.

Daarbij wil ik de verwanten/ begeleiding ook niet vergeten. Vaak door de sleur van de dagelijks gang van zaken kan het genieten en bewuster omgaan van de zintuigen vergeten worden. Want waarom reageerd een cliënt ineens zo, misschien nare  herinnering aan een geur of een liedje dat het luistert. Door soms samen bewuster te kijken naar situaties kan er mooie nieuwe situaties ontstaan.

Zinteling is een samenvoeging van 2 woorden. Zintuigen en prikkeling en dat is precies wat ik doe met Zinteling. Of het nu voor mensen met handicapten, ouderen of hun begleiders is. Door activieiten op theam prikkel ik de zintuigen. 

 

zinteling komt naar je toe.
In een omgeving van 20 km rondom Mijdrecht.
mob: 0619616334
mail: info@zinteling.nl

kvk:65073835

AVG

Cookies

Zinteractie